- Prijslijst

Prijslijst

uitgebreide pedicure-behandeling

€ 29,00


Desinfecteren van de voet, nagels knippen, eelt verwijderen, eventuele likdoorns, schimmelnagels of ingegroeide nagels, reinigen nagelomgeving en verzorgende creme.

korte voetmassage

€ 10,00


Heerlijke massage van de voet die de bloedsomloop stimuleert, de afvalstoffen afvoert en vooral ontspannend is.

antistress-voetreflexmassage

€ 22,00


Een uitstekende manier om stress te bestrijden. Door gerichte reflexpunten wordt het zelfgenezend proces gestimuleert. Zowel uw voeten als onderbenen worden onder handen genomen. De massage doet niet alleen wat voor uw voeten, maar voor u als gehele persoon. Pure ontspanning.

korte behandeling

€ 10,00


Reinigen van de voet, nagels knippen en verzorgende crème

cosmetische voetverzorging

€ 24,00


Ontspannend voetenbad, scrubben van de voet en onderbeen, masker, verzorgende crème en nagels lakken.

Spray-tanning (gehele lichaam)

€ 25,00


Door middel van deze behandeling heeft u binnen een kwartier een prachtige teint en voelt u zich fantastisch. Het is geschikt voor elk huidtype en de producten zijn allemaal 100% natuurlijk!!!!

Spray-tanning (benen of gezicht)

€ 12,00


U kunt ervoor kiezen om niet uw hele lichaam te doen, maar alleen uw benen of uw gezicht.

French Pedicure

€ 25,00


Een verstevigende laag over de natuurlijke nagel met de Gelacquer methode. Dit wordt mooi afgewerkt met een witte rand waardoor de nagels er gemiddeld 4-5 weken zeer verzorgd uit zien. Eventueel kan er een versiering aangebracht worden op de nagel van de grote teen. Dit is helaas niet geschikt voor schimmelnagels.

Manicure basis

€ 17,00


Uw handen worden zorgvuldig verzorgd met een effectieve behandeling waardoor ze er weer jonger, stralender en verzorgd uitzien. Na een nagelbadje worden de nagelriemen verzorgd, eventuele velletjes verwijderd en uw nagels gevijld. Nadat uw handen nog verwend worden met een creme, worden uw nagels naar keuze gelakt of gepolijst.

Manicure De Luxe

€ 28,00


Zeer uitgebreide behandeling waardoor uw handen en onderarmen weer zacht worden en de doorbloeding beter. Eerst krijgt u een nagelbadje, de nagelriemen worden verzorgd, velletjes worden verwijderd en de nagels gevijld. Dan volgt er een heerlijke peeling die alle dode huidcellen verwijdert en een pakking die het vochtgehalte weer op peil brengt. Hierna een massage die de afvalstoffen afvoert en uw bindweefsel weer soepel maken. Ter afsluiting worden uw nagels gelakt of gepolijst.

combinatie-behandelingen


Pedicurebehandeling + voetmassage ; € 33,00 / Pedicurebehandeling + anti-stress massage ; € 42,00 / Korte Behandeling + voetmassage €22,00 / Pedicurebehandeling + French pedicure ; € 49,00

afspraken


Verhindering voor een afspraak dient u z.s.m, doch uiterlijk vierentwintig uur voorafgaande aan de afspraak te melden. Anders ben ik genoodzaakt 50% van de behandelingskosten in rekening te brengen.