- Mijn specialiteiten

Als gediplomeerde pedicure, en aangesloten als lid bij ProVoet, heb ik me ook verdiept in andere specialisaties zodat ik nog meer allround geworden ben in het uitoefenen van mijn beroep. Daarom kan ik u ook het onderstaande aanbieden;

Antistress-voetreflexmassage;

Een uitstekende manier om stress te bestrijden, deze voet-verwenbehandeling. Het doel van een voetmassage is dat je door gerichte prikkeling het zelfgenezend proces stimuleert. In de voeten bevinden zich namelijk ongeveer 14000 zenuwuiteinden. Ook door wandelingen en wisselbaden wordt de gezondheid van het lichaam via de voeten gestimuleerd. Tijdens deze massage worden de reflexpunten meegenomen en wordt aandacht gegeven aan de gehele mens. Uw onderbenen en voeten worden gemasseerd met massage-olie en kunt u even helemaal ontspannen.

Manicure:

Een zeer effectieve manicure-behandeling waardoor uw nagels en handen er weer stralend verzorgd uitzien en ook zo voelen. De huid herstelt zich en uw nagels groeien beter. Indien u een uitgebreide behandeling neemt, worden ook uw onderarmen meegenomen tijdens het masker, de pakking en de massage. Door speciale grepen wordt uw doorbloeding beter en het bindweefsel weer soepeler. De nagels worden naar wens gelakt of gepolijst.

French Pedicure;

hiermee kunt u voor de dag komen!. Er wordt een verstevigende laag over de natuurlijke nagel aangebracht met de Gellaquer-methode. Deze wordt mooi afgewerkt met een witte rand waardoor de nagels er 6 tot 8 weken zeer verzorgd uitzien. Eventueel kan er nog een versiering op de grote teen aangebracht worden.

Cosmetische voetverzorging;

deze specialisatie staat voor het heerlijk laten verwennen van uw voeten. Na een voetenbad en een peeling volgen de pakking en de massage. Dit is een puur verzorgende behandeling. Ook erg geschikt om cadeau te geven.Tevens ben ik in het bezit van het codecertificaat. Deze geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan de branche-eisen die worden gesteld aan hygiene, milieu en arbeidsomstandigheden.

Spray-tanning

Door middel van deze methode heeft u binnen no-time een gebruinde huid en voelt u zich heerlijk. Voordat u hier gebruik van maakt, dient u wel een aantal regels in acht te nemen.

Voor de tanning:

Scrub en hydrateer de huid minimaal een dag vantevoren (daardoor kunnen de porien zich op tijd sluiten). Gebruik wel een OLIE-VRIJE scrub, anders heb je kans dat de de tan niet goed hecht.

Ook waxen en scheren het liefst ook een dag vantevoren, maar uiterlijk tot 10 uur voor de tanning.

Op de dag van de behandeling dient u geen bodylotion, deodorant, parfum of make-up te dragen.

Na de tanning:

- donkere, losse kleding voor na de behandeling. Eventueel slippers.

- met sporten, zwemmen of zweten dient u even te wachten. De ontwikkelingsduur verschilt van 2 tot 8 uur.

- hydrateer de huid elke ochtend en avond met een hydraterende bodylotion zonder parabenen, olieen of siliconen (zeker GEEN Dove of Nivea). Gebruik ook zeep- en olievrije producten bij het reinigen van de huid.

- na het douchen, de huid droog deppen in plaats van te wrijven.

- om de kleur langer te houden, is het aan te raden om de hele lijn van een bepaald produkt  te gebruiken omdat dat perfect op elkaar afgestemd is. 

De kleur blijft gemiddeld een week zitten en vervaagt dan geleidelijk. Hoe vaker u gebruik maakt van de spray-tan, hoe langer het blijft zitten.

Een afspraak voor spray-tanning kan alleen op de woensdag, donderdag of vrijdag.

Het verhaal achter Spray-tanning

Spray-tanning is de toekomst van een verantwoorde bruine teint. Steeds meer mensen zijn zich bewust van de gevaren van overmatig of verkeerd gebruik van de zonnebank. Ook daarom is spray-tanning de oplossing om binnen enkele minuten een mooie bruine huid te krijgen. 

U kunt kiezen uit 3 verschillende tannings:

Whitetobrown is 1 van de topmerken en is speciaal ontwikkeld om je een egale, onberispelijke, goudbruine tanning te bezorgen. Whitetobrown tanning vloeistoffen bevatten Aloë Vera, Vitamine E en vochtinbrengende elementen. 

Vani-T's wordt ook zeer gewaardeerd en is veelgevraagd door A-list celebrities, beauty editors en TV shows over de hele wereld vanwege de bekende just-off-the-beach look. De meest geloofwaardige, vlekkeloze, langdurige tan die je maar kunt bedenken, wordt bereikt. (bewezen dat het tot 80% beter vervaagd dan andere vooraanstaande tanningmerken). Vani-T  biedt drie totaal unieke, natuurlijke en organisch cosmetische formules voor de verschillende huidtypes aan.

De Eco-tan vloeistoffen hebben een unieke patente formule die zich aanpast aan de individuele huidskleur. Ook heeft Eco-tan geen alcohol toegevoegd, zodat de huid niet uitdroogt. De vloeistoffen van Eco by Sonya zijn ook natuurlijk waardoor er geen ongewenste geur is die verborgen moet worden. Omdat er dus ook geen alcohol wordt toegevoegd kan de vloeistof op elk huidtype worden gebruikt. 

In de tanning-producten zitten geen zon-"blokkers". Dat wil zeggen dat u altijd de gebruikelijke sunscreen moet gebruiken na een spray-tan sessie. Het is aan te raden altijd een sunscreen met SPF 30 te gebruiken.